Workshops voor teams

Workshops voor teams

Doel

Kleine perceptieverschillen kunnen binnen groepen onverwacht uitgroeien tot huizenhoge obstakels. Onderscheid op de werkvloer kan kansen en verwachtingen onnodig frustreren. Iemand die zich onvoldoende ‘gezien’ voelt, zal een deel van zijn talenten misschien onbenut laten. In de workshops voor teams ontwikkelen deelnemers een scherper oog voor diversiteit en hoe je daarmee om kunt gaan. In plaats van de verschillen te negeren of te bagatelliseren, worden ze binnen teams benoemd en besproken. Werknemers van bedrijven en stichtingen die op het gebied van diversiteit niet verder komen, zullen er de vruchten van plukken. Maar ook groepen die hun kennis willen verdiepen of nog een paar extra stappen willen maken, kunnen terecht bij de workshops voor teams.

Specificaties

  • 2 dagdelen
  • Indeling
    • Tijdens het eerste dagdeel ervaren deelnemers hoe leden van het team functioneren bij de uitvoering van opdrachten. Op basis van kleine signalen (‘Nu sla je je ogen neer’, ‘Toen begon je te zuchten’) worden ze zich bewust van hun handelen en wat dat betekent.
    • Tijdens het tweede dagdeel buigen de deelnemers zich opnieuw over de vragen die tijdens het eerste dagdeel zijn geïntroduceerd. Vanuit het nieuw verworven bewustzijn herkennen ze nu zelf subgroepen binnen hun groep. En zien ze kansen om gedrag bij te sturen en de impact anders in te schatten.

Wanneer

Stuur een bericht naar info@seyda.nl of vul het Aanvraagformulier in. Zodra nieuwe data bekend zijn, ontvangt u een bericht.

Trainer

Şeydâ Buurman-Kutsal