Loading Events

« All Events

Betzavta module 1A/B – 2 daagse opleiding

juni 24 @ 10:00 - juni 25 @ 16:00

€450,00

Diversiteit, inclusie, racisme en discriminatie bespreekbaar maken.

Tijdens deze tweedaagse training leer je de conflict dilemma methode Betzavta kennen en toepassen. Met deze methode kun je ongemakkelijke gesprekken omzetten in reflectieve dialogen.

Onder de Duitse titel “Miteinander” is het programma voor democratie-, tolerantie-, en mensenrechtsonderwijs in Duitsland wijdverspreid. “Betzavta” wordt sinds 1996 op verschillende manieren met succes gebruikt bij het begeleiden van teams, in conflictbeheer en in het scholen en buitenschools onderwijs. In het licht van een gedifferentieerdere en diverse samenleving heeft Betzavta zich bewezen als een tool voor het creëren van diversiteitsbewustzijn. Bij Betzavta gaat het om het ervaren, begrijpen en leren van een democratische omgang met elkaar, in de context van persoonlijke relaties, als onderdeel van een organisatie en een samenleving.

Vooral op de werkplek en in het onderwijs is het belangrijk om op gelijke voet te kunnen communiceren en tegelijkertijd verantwoordelijkheden en besluitvormingsprocessen transparant te maken. “Betzavta” werkt met ervaringsgerichte oefeningen. Op indrukwekkende wijze spreekt het programma de individualiteit en de directe leefwereld van de deelnemers aan. De reflectie biedt diverse invalshoeken voor de overdracht naar de maatschappelijke (en professionele) realiteit. Het draait daarbij om de ontwikkeling van een kwalitatief begrip van democratische processen en een daaruit voortvloeiende waarderende houding.

De volledige opleiding bestaat uit 6 modules. In 2024 zijn dit de data waarop de modules te volgen zijn:

Betzavta 1A/B – ma 26 en di 27 feb
Betzavta 1A/B – woe 24 en do 25 apr
Betzavta 1A/B- ma 24 en di 25 juni
Betzavta 2A – woe 6 en do 7 nov
Betzavta 2B – ma 16 en di 17 dec

Klinkt dit als de volgende stap in jouw vaardigheden als professional? Meld je dan nu aan voor een of meerdere modules! Met Betzavta kan jij jouw begeleidingsvaardigheden naar een hoger niveau brengen en een belangrijke bijdrage leveren aan een diverse en democratische samenleving.

Voor wie
Voor trainers, docenten, onderwijsontwikkelaars en coaches

Wanneer
Module Betzavta 1A/B : maandag 24 juni van 10:00-19:00 uur en dinsdag 25 juni van 09:30-16:00 uur

Waar
Den Bosch

Kosten
€ 450,- ex BTW

Trainers
Şeydâ Buurman-Kutsal en/of Christina Westgeest

Details

Start:
juni 24 @ 10:00
End:
juni 25 @ 16:00
Cost:
€450,00

Venue

Den Bosch

Organizer

Şeydâ Buurman-Kutsal
Email
info@seyda.nl
View Organizer Website

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Regulier ticket - BTW belast
Wanneer jij of jouw organisatie BTW plichtig, schaf je dit ticket aan. De BTW wordt berekend bij het afrekenen. Ticket voor: Betzavta module 1A/B - 2 daagse opleiding
450,00
15 beschikbaar
Ticket belastingvrij - vrij van BTW
Wanneer jij of jouw organisatie vrijgesteld is van BTW, kun je dit ticket aanschaffen. Er wordt dan geen BTW berekend bij het afrekenen. Ticket voor: Betzavta module 1A/B - 2 daagse opleiding
450,00
15 beschikbaar