Loading Events

« All Events

Film seminar – 2 daagse training

september 16 @ 09:30 - september 17 @ 16:00

€460,00 – €575,00

Optimaal inzetten van film bij diversiteitstrainingen

Veel trainers en docenten gebruiken een aantal films rondom Jane Elliotts workshop concept Brown Eyes Blue Eyes. Omdat het thema actueel is en de belangstelling groot, heeft Şeydâ een filmseminar/training ontwikkeld. Het filmseminar is bedoeld voor professionals met belangstelling voor Het Grote Racisme Experiment en/of de film Bont en Blauw. Wil je de films aan groepen laten zien en ben je benieuwd wat je er optimaal uit kunt halen? Aan de hand van achtergrondkennis en methodische sleutels voorziet Şeydâ de films van extra diepgang. Ze biedt de kans om de films, het workshop concept en de achtergrondinformatie in een concrete praktijksituatie te toetsen. Deelnemers aan het seminar hebben na afloop:

  • Grondige achtergrondinformatie om de films na te bespreken.
  • Tools in handen om het reflectieproces van de deelnemers te begeleiden.
  • Methodologie en didactiek in antiracisme- of antidiscriminatieworkshops
  • De invloed van de concepten ‘veiligere ruimte’ en ‘braver spaces’ op leerruimtes verkent.
  • Kennis opgedaan om de films in te zetten bij diversiteitstrainingen.
  • Voldoende kennis om de mechanismen te leren herkennen die bij het zien van de films niet meteen zichtbaar zijn.
  • Inzicht in de achtergronden van de deelnemers aan de films, de mensen achter de camera’s en het verloop naderhand.

Er is volop ruimte om je ervaringen te spiegelen en ideeën methodisch uit te wisselen. Het programma zal meertalig (Nederlands/Engels) worden uitgevoerd. Na afloop van dit 2-daagse seminar ontvangen deelnemers een bewijs van deelname en een reader. De reader is een geschikte leidraad om de films in werksituaties te gebruiken. Na afloop hebben deelnemers toegang tot het netwerk van Brown Eyes Blue Eyes professionals voor uitwisseling en intervisie.

Onderdeel van de training is een verkorte Brown Eyes Blue Eyes workshop tijdens de eerste ochtend (16 september). Heb je al eens een Brown Eyes Blue Eyes workshop gevolg? Dan mag je deze ochtend overslaan en een ticket tegen gereduceerd tarief aanschaffen.

Voertaal
Meertaling (Nederlands/Engels)

Voor wie
Voor trainers, docenten, onderwijsontwikkelaars en coaches

Wanneer
maandag 16 september 2024 van 9:30 -17:00 uur en dinsdag 17 september van 09:30-16:00 uur
(deel je niet mee aan de workshop op maandag ochtend, dan word je die dag om 13:00 uur verwacht)

Waar
Nader aan te kondigen

Kosten
€575,- ex BTW (incl lunch, certificaat en reader)

Trainer
Şeydâ Buurman-Kutsal

Details

Start:
september 16 @ 09:30
End:
september 17 @ 16:00
Cost:
€460,00 – €575,00

Venue

locatie nader aan te kondigen

Organizer

Şeydâ Buurman-Kutsal
Email
info@seyda.nl
View Organizer Website

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Regulier ticket - BTW belast
Wanneer jij of jouw organisatie BTW plichtig, schaf je dit ticket aan. De BTW wordt berekend bij het afrekenen. Ticket voor: Film seminar 16 en 17 september 2024. Inclusief Brown Eyes Blue Eyes experiment op 16 september.
575,00
15 beschikbaar
Regulier ticket - BTW belast, EXCL BeBe experiment
Wanneer jij of jouw organisatie BTW plichtig, schaf je dit ticket aan. De BTW wordt berekend bij het afrekenen. Ticket voor: Film seminar 16 en 17 september 2024. Exclusief Brown Eyes Blue Eyes experiment op 16 september, starttijd van de training is 13:00 uur.
460,00
15 beschikbaar
Ticket belastingvrij - vrij van BTW
Wanneer jij of jouw organisatie vrijgesteld is van BTW, kun je dit ticket aanschaffen. Er wordt dan geen BTW berekend bij het afrekenen. Ticket voor: Film seminar 16 en 17 september 2024. Inclusief Brown Eyes Blue Eyes experiment op 16 september.
575,00
15 beschikbaar
Ticket belastingvrij - vrij van BTW, EXCL BeBe Experiment
Wanneer jij of jouw organisatie vrijgesteld is van BTW, kun je dit ticket aanschaffen. Er wordt dan geen BTW berekend bij het afrekenen. Ticket voor: Film seminar 16 en 17 september 2024. Exclusief Brown Eyes Blue Eyes experiment op 16 september, starttijd van de training is 13:00 uur.
460,00
15 beschikbaar