Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Betzavta Module a(b) 2-daagse opleiding

oktober 9 @ 10:00 - oktober 10 @ 16:00

€450,00 – €544,50

Diversiteit, inclusie, racisme en discriminatie bespreekbaar maken.

Tijdens deze tweedaagse training leer je de conflict dilemma methode Betzavta kennen en toepassen. Met deze methode kun je ongemakkelijke gesprekken omzetten in reflectieve dialogen.

Onder de Duitse titel “Miteinander” is het programma voor democratie-, tolerantie-, en mensenrechtsonderwijs in Duitsland wijdverspreid. “Betzavta” wordt sinds 1996 op verschillende manieren met succes gebruikt bij het begeleiden van teams, in conflictbeheer en in het scholen en buitenschools onderwijs. In het licht van een gedifferentieerdere en diverse samenleving heeft Betzavta zich bewezen als een tool voor het creëren van diversiteitsbewustzijn. Bij Betzavta gaat het om het ervaren, begrijpen en leren van een democratische omgang met elkaar, in de context van persoonlijke relaties, als onderdeel van een organisatie en een samenleving.

Vooral op de werkplek en in het onderwijs is het belangrijk om op gelijke voet te kunnen communiceren en tegelijkertijd verantwoordelijkheden en besluitvormingsprocessen transparant te maken. “Betzavta” werkt met ervaringsgerichte oefeningen. Op indrukwekkende wijze spreekt het programma de individualiteit en de directe leefwereld van de deelnemers aan. De reflectie biedt diverse invalshoeken voor de overdracht naar de maatschappelijke (en professionele) realiteit. Het draait daarbij om de ontwikkeling van een kwalitatief begrip van democratische processen en een daaruit voortvloeiende waarderende houding.

Klinkt dit als de volgende stap in jouw vaardigheden als professional? Meld je dan nu aan voor de training! Met Betzavta kan jij jouw begeleidingsvaardigheden naar een hoger niveau brengen en een belangrijke bijdrage leveren aan een diverse en democratische samenleving.

Voor wie
Voor trainers, docenten, onderwijsontwikkelaars en coaches

Wanneer
maandag 9 oktober van 10:00-19:00 uur en dinsdag 10 oktober van 09:30-16:00 uur

Waar
Hilvarenbeek

Kosten
€ 450,- ex BTW

Trainers
Christina Westgeest en Şeydâ Buurman-Kutsal

Gegevens

Begin:
oktober 9 @ 10:00
Einde:
oktober 10 @ 16:00
Kosten:
€450,00 – €544,50

Locatie

Hilvarenbeek

Organisator

Şeydâ Buurman-Kutsal
E-mail
info@seyda.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket regulier
Ticketprijs inclusief BTW.
544,50
Onbeperkt
Ticket BTW vrijgesteld
Wanneer je of jouw organisatie vrijgesteld is van BTW, kun je dit ticket aanschaffen. Is dat niet het geval, schaf dan een regulier ticket aan.
450,00
Onbeperkt